-
ربیعا اسکینی :
ربیعا اسکینی (زاده ۱۳۱۵ در خرمآباد) حقوقدان ایرانی، استاد دانشگاه و نویسنده کتب دانشگاهی در رشته حقوق تجارت است. برخی کتابهای وی از منابع اصلی درسِ حقوق تجارت دانشجویان حقوق به شمار میرود.
او مدرک کارشناسی حقوق خود را در سال ۱۳۴۸ از دانشگاه تهران دریافت کرد، سپس یه فرانسه رفت و در دانشگاه نانتر پاریس نائل به دریافت مدرک دکترای حقوق خصوصی گردید. وی هماکنون عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه آزاد تهران مرکزی میباشد.
برخی از کتابها
- حقوق تجارت، شرکتهای تجاری (جلد اول)، چاپ پنجم، انتشارات سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها (سمت)، تهران ۱۳۸۰.
- حقوق تجارت، شرکتهای تجاری (جلد دوم)، چاپ چهارم، انتشارات سمت، تهران، ۱۳۸۱
- حقوق تجارت، (برات، سفته، قبض، انبار، اسناد در وجه حامل و چک) چاپ پنجم،انتشارات سمت، ۱۳۷۸.
- حقوق تجارت، ورشکستگی و تصفیه امور ورشکسته، چاپ پنجم، انتشارات سمت، تهران، ۱۳۸۱.
- حقوق تجارت (کلیات، منابع، معاملات تجارتی و….)،انتشارات سمت، چاپ دوم، ۱۳۸۰
- حقوق تجارت تطبیقی، چاپ اول، انتشارات مجمع علمی و فرهنگی مجد، تهران، ۱۳۷۳
- حقوق تجارت بینالملل بازرگانی (ترجمه)، تألیف پروفسور ژان شاپیرا، چاپ اول،انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی، تهران،
- ۱۳۷۱
ربیعا اسکینی
-
بهروز الماسیان :
بهروز الماسیان، استاد دانشکدهٔ علوم پزشکی هاروارد، جراح و دندانپزشک برجستهٔ ایرانی مقیم آمریکا است. دکتر الماسیان در سال ۱۳۳۵ در خرمآباد متولد شد و لیسانس خود را در رشتهٔ شیمی دریافت کرد. پس از مراجعت به آمریکا، دورهٔ فوقلیسانس و سپس دکترای خود را در رشتهٔ شیمی کلینیکی از دانشگاه نورتایسترن گذراند و پس از مدتی به تحصیل در رشتهٔ دندانپزشکی پرداخت و سرانجام در سال ۲۰۰۰ موفق به اخذ دانشنامهٔ پایانی جراحی دندانپزشکی از دانشگاه بوستون گردید.
الماسیان از سال ۲۰۰۱ با سمت استادیار، تدریس در دانشکدهٔ علوم پزشکی دانشگاه هاروارد را آغاز کرده و به موازات آن به طبابت در حوزهٔ تخصصی خود نیز میپرداخت.
وی از سال ۲۰۰۵ کلینیک تخصصی دندانپزشکی «لیندا» را با مدیریت خود راهاندازی نمود و اکنون نیز مدیریت این مرکز درمانی را در شهر بوستون بر عهده دارد. الماسیان در کنار فعالیت در حوزهٔ تخصصی خود، به نقاشی، نویسندگی و نوازندگی تنبک میپردازد و تاکنون کنسرتهای فراوانی را در شهرهای مختلف ایالات متحده آمریکا برگزار نموده است.
-
محمد خسروی شکیب (بیرانوندی) :
محمد خیسروی شکیب(متولد ۱۳۵۵خرم اباد) پژوهشگر ایرانی و استادیار گروه ادبیات فارسی دانشگاه لرستان است. او دانشآموختهٔ دوره دکتری ادبیات فارسی از دانشگاه تربیت مدرس است. یکی از آثار او به عنوان اثر شایستهٔ تقدیر در اولین دورهٔ جایزه ادبی جلال آلاحمد شناخته شد.
- آئین آینه: سیر تحول نمادپردازی در فرهنگ ایرانی-اسلامی و ادبیات فارسی، حسینعلی قبادی و محمد خسروی شکیب (بیرانوندی)، تهران: دانشگاه تربیت مدرس
- سیری در ادبیات فارسی، محمد خسروی شکیب، ناشر: بعثت
-
ذبیح اله کرد علیوند :
ذبیح اله کردعلیوند در 14 بهمن ماه سال 1352 هجری شمسی در خرم آباد دیده به جهان گشود. وی از خانواده ای دوست دار موسیقی رشد یافت و از همان اوان کودکی علاقمند به صدای اساتید بزرگ موسیقی سنتی بود از این رو به گروه سرود مدارس و دبیرستان های شهر خرم آباد به عنوان تک خوان کار خود را ادامه دهد. شوق فراگیری ردیف های آوازی موسیقی سنتی وی را تشویق نمود که از سال 1368 به بعد در کلاس های اساتید بنام موسیقی ایرانی از جمله: حسین کردی،استاد با عزم، استاد ایزد کاویانی، استاد اسداله ملک استاد علی اصغر شاه زیدی، استاد سید رضا طباطبائی در آید و ردیفهای آواز ایرانی را فرا گیرد. کردعلیوند همچنین از سالهای دهه هفتاد برای تکمیل آموخته های خویش خدمت استاد رضوی سروستانی درآمد و ضمن تکمیل اندوخته های پیشین خود ردیف های آوازهای ماهور، شور، دشتی، ابوعطا و بیات اصفهان همت گماشت. و بار دیگر آنها را دوره نمود. استاد کردعلیوند هم اکنون ضمن تدریس آواز سنتی ایرانی برای علاقمندان در آموزشگاه های وابسته به فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فلسفه و مسئول واحد موسیقی صدا و سیمای مرکز لرستان می باشد. وی دارای آثار فراوانی به عنوان آهنگساز و خواننده می باشد که عمده ترین آنها عبارتند از: 1. جایزه تندیس بلورین بهترین واحد موسیقی کشور در جشنواره تولیدات مراکز استانها 1382 در اردبیل. 2. کسب دوم مقام شعر و آهنگسازی موسیقی در جشنواره تولیدات مراکز استانها برای واحد موسیقی 1388 در بندرعباس. 3. اجرای بیش از 30 تصنیف و ترانه پخش شده در صدا و سیمای مرکز استان. 4. اجرای بیش از 60 قطعه آواز برای مناسبتها و اعیاد مذهبی در سه سال گذشته بصورت زنده.