مدیران لرستان

مدیران لرستان در مجموعه ذیل گردآوری شده اند:

شجاع الدین خورشید

شجاع الدین خورشید سر سلسله و بنیانگذار حکومت اتابکان لر کوچک بوده است .به مدت سی سال از آخر قرن پنجم تا اوایل قرن ششم ه.ق(۵۸۰ – ۶۲۱) بر ایالات لر کوچک فرمانروایی کرده است.
این فرمانروا به واسطه عدالت و دادگستری مقبره وی مورد احترام اهالی قرار گرفته است.

اسامی امرای لر کوچک

  • شجاع الدین خورشیدبن ابی بکر (۵۸۰–۶۲۱)
  • سیف الدین رستم برادرزاده او
  • ابوبکربن محمد برادر سیف الدین رستم
  • عزالدین گرشاسف بن محمد برادر ابوبکر
  • حسام الدین خلیل بن بدربن (شجاع الدین خورشید) تا۶۴۰
  • بدرالدین مسعودبن حسام الدین خلیل (۶۴۰–۶۵۸)
  • تاج الدین شاه بن حسام الدین خلیل (۶۵۸–۶۷۷)
  • فلک الدین حسن و عزالدین حسین دو پسر بدرالدین مسعود (۶۷۷–۶۹۲)
  • جمال الدین خضربن تاج الدین شاه (۶۹۲–۶۹۳)
  • حسام الدین عمر و صمصام الدین محمود (۶۹۳–۶۹۵)
  • عزالدین محمدبن عزالدین حسین (۶۹۵–۷۰۶)
  • دولت خاتون زن عزالدین محمد و برادرش عزالدین حسین (۷۰۶–۷۲۰)
  • شجاع الدین محمودبن عزالدین حسین (۷۲۰–۷۵۰)
  • ملک عزالدین بن شجاع الدین محمود (۷۵۰–۸۰۴)
  • سیدی احمدبن عزالدین (۸۰۴–۸۵۱)
  • شاه حسین عباسی (۸۱۵–۸۷۳)
  • شاه رستم عباسی از ۸۷۳
  • اغوربن شاه رستم
  • جهانگیربن اغور تا ۹۴۹.
  • رستم خان بن جهانگیر از ۹۴۹ تا ۹۷۸ حیات داشته‌است .(تاریخ مغول. تألیف عباس اقبال. صص ۴۴۸–۴۵۲)

 

  • عبدالرحمان صالحی:

شیخ عبدالرحمان صالحی لرستانی (زمستان ۱۲۵۲خ خرم‌آباد – ۱۳۱۵خ خرم‌آباد) عالم دینی و نماینده خرم‌آباد در دوره‌های پنجم و ششم مجلس شورای ملی بود.

پدرش محمدصالح از طایفه شهریاروند، مجتهد برجسته لرستان و از شاگردان میرزای شیرازی بود.تحصیل را نزد پدر در خرم‌آباد آغاز کرد و در بروجرد ادامه داد و در نجف نزد ملا محمدکاظم آخوند خراسانی و سید محمدکاظم یزدی به پایان رساند. سپس به زادگاهش برگشت و به امور دینی مشغول شد. در پی انقلاب مشروطه و تشکیل انجمن ولایتی در خرم‌آباد، عضو این انجمن شد. در انتخابات دوره پنجم مجلس شورای ملی در سال ۱۳۰۲ خورشیدی با کسب ۱۰۰۸۳ رأی از مجموع ۱۱۸۵۱ رأی که به صندوق ریخته شد، به نمایندگی از خرم‌آباد و لرستان به مجلس راه یافت. در همین مجلس به انقراض سلسله قاجار و انتقال سلطنت به رضاشاه رأی مثبت داد. در زمان رضاشاه کرسی خود را در مجلس ششم حفظ کرد اما با صدور قانون متحدالشکل شدن لباس، از سیاست کناره گرفت و به خرم‌آباد بازگشت. او به بیماری قند (دیابت) از دنیا رفت.

  • فتح الله پورسرتیپ:

فتح‌الله پورسرتیپ فرزند شیرمحمدخان سکوند در سال ۱۲۸۰ خورشیدی در روستای باده بخش زاغه خرم‌آباد زاده شد. آموزشهای نخستین را در مکتب‌خانه‌های قدیمی گذراند. پدرش شیرمحمدخان سکوند در سال ۱۳۰۴ به همراه چندتن از سران ایل‌های لر و به دستور امیر لشکر خزائی کشته شد.
پورسرتیپ در سال ۱۳۱۴ به نمایندگی مجلس شورای ملی انتخاب گردید و پس از پایان این دوره به دستور رضاشاه زندانی شد.وی به مدت سه سال و نیم زندانی بود و پس از پایان دوران زندان، به اجبار به خدمت نظام وظیفه فرستاده شد.
پورسرتیپ پس از مدتی از زندان آزاد شد و در دوره هفدهم دوباره به مجلس شورای ملی راه یافت. وی در سال ۱۳۳۱ جزء هفت نفر اقلیت مجلس با نخست‌وزیر وقت محمد مصدق به ناسازگاری برخاست و جزء متحصنین مجلس در کنار فضل‌الله زاهدی قرار گرفت. پس از کودتای ۲۸ مرداد مورد توجه قرار گرفت و نایب رئیس مجلس شد. در سال ۱۳۳۹ یک بار دیگر نماینده مجلس شد که این بار علی امینی مجلس را برچید و زین پس پورسرتیپ میدان فعالیتی نیافت.

  • شاپور آذربرزین:

وی در یک خانواده نظامی در خرم‌آباد به دنیا آمد. دوره تخصصی خلبانی و مدرسی این رشته را در ایالات متحده آمریکا گذراند و عهده‌دار سمت‌هایی چون فرمانده پایگاه هوایی دزفول، معاونت عملیاتی و جانشین نیروی هوائی ارتش شد. او پس از انقلاب در دوره کوتاهی از ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ تا ۶ اسفند ۱۳۵۷ به فرماندهی نیروی هوایی ارتش منصوب، مدتی را زندانی و به توصیه بازرگان آزاد شد. وی در آبان ۱۳۹۴، پس از طی یک دوره نقاهت در سن ۸۶ سالگی در ایالات متحده درگذشت.

  • آیت الله مهدی قاضی خرم‌آبادی:

مهدی قاضی خرم‌آبادی در ۵ بهمن ۱۳۰۶در  خرم‌آباد به دنیا آمدو در۲ آذر ۱۳۸۸ در بیمارستانی درتهران در گذشت.

به دلیل علاقه شخصی به حوزه علمیه خرم‌آباد رفت و پس از مدتی برای ادامه فعالیت حوزوی خود به حوزه علمیه قم رفت. وی شاگرد سید حسین طباطبایی بروجردی، روح‌الله خمینی، سید محمد محقق داماد و علی مشکینی بود. مهدی قاضی پس از فوت روح‌الله کمالوند بنیانگذار حوزه علمیه خرم‌آباد به زادگاهش بازگشت تا مدیریت حوزه علمیه آن را به عهده بگیرد.

در شهر خرم‌آباد محله‌ای در جنوب شرق شهر به نام خانواده قاضی به نام قاضی‌آباد وجود دارد.خانواده قاضی در استان لرستان از خانواده‌های مشهور هستند.

او نماینده آیت اله روح‌الله خمینی در استان لرستان، بنیانگذار و رئیس دانشگاه قم از سال ۱۳۵۹، معاون شورای عالی قضایی، معاون شورای مدیریت حوزه علمیه قم، دبیر و عضو هیئت عفو امام و رئیس هیئت مدیره مرکز خدمات حوزه علمیه قم بود.

  • آیت الله روح‌الله کمالوند خرم‌آبادی:
    روح‌الله کمالوند در سال ۱۳۱۹ قمری در خانواده‌ای کشاورز در خرم‌آباد به دنیا آمد. وی دوران کودکی و نوجوانی خود را در زادگاهش گذراند و علوم اسلامی را نزد ابوتراب جزایری آموخت. سپس در سن هفده سالگی به بروجرد رفت تا در محضر آیت‌الله حسین بروجردی فقه بیاموزد. پس از آن به سلطان‌آباد یا اراک امروزی رفت و شاگرد عبدالکریم حائری یزدی شد. در اراک وی همدرس روح‌الله موسوی خمینی شد که وی نیز از شاگردان آیت‌الله حائری بود. با مهاجرت آیت‌الله حائری به قم، کمالوند نیز همراه وی به این شهر روانه شد. بعدها با مهاجرت آیت‌الله بروجردی از بروجرد به قم، روح‌الله کمالوند فرصت دوباره یافت تا در درس وی حاضر شود و یکی از شاگردان برجسته و بعدها از یاران نزدیک وی شد.با اعلام طرح اصلاحات اجتماعی و اقتصادی محمدرضا شاه و مردم معروف به «انقلاب سفید»، روحانیون ایرانی به مخالفت با این طرح پرداختند. آیت‌الله کمالوند به دلیل داشتن ارتباط با افرادی در دستگاه حاکمه، نقش واسطه را در تبادل نظرات روحانیون و شاه داشت. وی به نمایندگی از طرف روحانیون قم، پیام مخالفت روحانیت با طرح انقلاب سفید را به محمدرضا شاه رساند. آیت‌الله کمالوند در ماجرای لغو تصویب‌نامه انجمن‌های ایالتی ولایتی نیز نقش داشت. روح‌الله خمینی در زمستان ۱۳۴۱ وی را در صف اول مبارزات علیه این لایحه خواند و از او تشکر کرد.
  • محمد پورسرتیپ :

وی  سال  ۱۲۹۸ خورشیدی در خرم آباد به دنیا آمد.سال ۱۳۲۵ موفق به اخذ مدرک لیسانس حقوق سیاسی شد. پورسرتیپ سفیر ایران در اتریش، اسپانیا و سوریه بود. ایشان در سال ۱۳۸۵ در شهر ونکوور کانادا فوت نمود.

  • محمد عالیخانی :

محمد عالیخانی در سال ۱۳۰۸ در خرم‌آباد متولد شد. پدر او از ایل سگوند بود.عالیخانی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در خرم‌آباد گذراند. در سال ۱۳۳۵ موفق به اخذ مدرک حقوق قضایی از دانشگاه تهران شد. در همین سال دادرس دادگستری اراک شد و به مدت دو سال قضاوت کرد. در سال ۱۳۴۵ موفق به دریافت درجه دکترا در رشته علوم سیاسی گردید.
در همان سال به استخدام وزارت امور خارجه درآمد. او در دوران خدمت خود در وزارت امور خارجه مراتب اداری را به ترتیب طی کرد و به معاونت سرکنسولگری ایران در نیویورک رسید. سپس رایزن یک در سفارت ایران در ایالات متحده شد. او در سال ۱۳۵۵ سرکنسول ایران در حیدرآباد، هند و پس از انقلاب ۱۳۵۷ نیز سفیر ایران در اندونزی شد. .

تالیف

  • س‍ی‍اس‍ت خ‍ارج‍ی س‍وری‍ه از س‍ال ۱۹۴۱ ت‍ا ۱۹۶۱ (۱۳۴۱)
  • دیپلوماسی کشورهای خاورمیانه (۱۳۴۵)
  • ح‍ق‍وق اس‍اس‍ی دوره‌ه‍ای ک‍ارش‍ن‍اس‍ی ع‍ل‍وم س‍ی‍اس‍ی و ح‍ق‍وق ق‍ض‍ائ‍ی (۱۳۷۳)
  • ح‍ق‍وق ب‍ی‍ن‌ال‍م‍ل‍ل: دوره‌ه‍ای ک‍ارش‍ن‍اس‍ی ع‍ل‍وم س‍ی‍اس‍ی و ح‍ق‍وق ق‍ض‍ای‍ی (۱۳۷۹)
  • هویت ملی ایرانیان (۱۳۹۲)

ترجمه

  • ف‍ض‍ا، زی‍س‍ت‍گ‍اه آی‍ن‍ده ب‍ش‍ر، ن‍وی‍س‍ن‍ده آدری‍ان ب‍ری (۱۳۶۷)
  • م‍ع‍ب‍د طلائ‍ی، ن‍وی‍س‍ن‍ده ی‍وک‍ی‍و م‍ی‍ش‍ی‍م‍ا (۱۳۷۲)
  • ک‍ان‍دی‍د، اث‍ر ول‍ت‍ر (۱۳۸۲)
  • آیت الله حسن طاهری :

.سید حسن طاهری خرم‌آبادی در سال  ۱ خرداد ۱۳۱۷ و درسال ۱۶ شهریور ۱۳۹۲) نویسنده، مجتهد، فقیه، عضو مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه موقت تهران و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو دوره چهارم فقهای شورای نگهبان بود.

طاهری خرم‌آبادی تحصیلات ابتدایی خود را در قم طی کرد و سپس برای ادامه تحصیلات راهی حوزه علمیه قم شد. او حاشیه ملاعبدالله را نزد هاشمی رفسنجانی، معالم الاصول و مطول را نزد حسین شب‌زنده‌دار جهرمی، لمعه را نزد حسین جزایری و باقری کنی و ستوده، رسائل شیخ انصاری را نزد مکارم شیرازی، حسین شب‌زنده‌دار جهرمی، مشکینی و سبحانی فرا گرفت و برای آموختن مکاسب محرمه با سیدعلی محقق‌ داماد به مباحثه پرداخت کتاب بیع را نیز نزد خزعلی فرا گرفت و کفایهالاصول را نیز در محضر عبدالجواد اصفهانی و سلطانی طباطبایی آموخت و بعد برای تحصیل درس خارج، به درس بروجردی و سید روح‌الله خمینی رفت.طاهری خرم‌آبادی، در سال ۱۳۵۶ به عضویت رسمی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درآمد و تا زمان وفات در حوزه علمیه قم مشغول تدریس بود. عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی به نمایندگی از مردم لرستان، عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نمایندگی خمینی در امور حج و زائران بیت‌الله الحرام،نمایندگی خمینی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰،نمایندگی خمینی در پاکستان،عضویت در مجلس خبرگان رهبری و عضویت در هیئت رئیسه آن، امامت جمعه موقت تهران با حکم سید علی خامنه‌ای و… از جمله مسئولیت‌های وی بود.

سید حسن طاهری پس از مدتی بیماری، صبح روز شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ در بیمارستان شهید بهشتی قم از دنیا رفت.

مناصب :

۱ـ عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی به نمایندگی از مردم لرستان
۲ـ عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
۳ـ نمایندگی خمینی در امور حج و زائران بیت‌الله الحرام
۴ـ نمایندگی خمینی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰
۵ـ نمایندگی خمینی در پاکستان
۶ـ عضویت در مجلس خبرگان رهبری و عضویت در هیئت رئیسه آن
۷ـ امامت جمعه موقت تهران
۸- عضویت در فقهای شورای نگهبان

تالیفات  :

۱ـ رساله فی صله الرحم و قطعیتها
۲ـ رساله فی مقدار المهر
۳ـ مسأله ولایه الفقیه فی کلام الشیخ الانصاری
۴ـ اسلام و مسائل اجتماعی
۵ـ ولایت فقیه و حاکمیت ملت
۶ـ جهاد در قرآن
۷ـ رساله‌ای در عموم حجیت بینه
۸- پاسخ به شبهات وهابیت

  • سید محمد نقی شاهرخی خرم‌آبادی :

در سال ۱۳۱۳ در خرم‌آباد و در  سال۷ آذر ۱۳۹۵ در قم در گذشت . روحانی شیعه ایرانی و نماینده لرستان در سومین و چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری و اولین دوره مجلس شورای اسلامی بود.

او قرآن و دروس ابتدایی و ریاضیات متداول آن زمان را نزد پدر خویش فرا گرفته و در سال ۱۳۲۷ شمسی به حوزه علمیه بروجرد وارد شد و دروس مقدماتی را نزد علمایی همچون میرزا لطف‌الله و فیضیان و جواهری خواند. شاهرخی سال ۱۳۲۹ به قم رفته و اساتید او در دروس مقدماتی عبارت بودند از: مرعشی‌نجفی، صدوقی‌یزدی، فکوری، حائری، مجاهدی و سلطانی‌طباطبایی او دروس خارج فقه و اصول را نزد بروجردی، خمینی، محقق داماد و گلپایگانی گذراند همچنین ایشان اسفار و شفا را نزد علامه طباطبایی خواند. قریب ۱۲ سال در دروس فقه و اصول روح‌الله خمینی نیز شرکت داشته شفای بوعلی و قسمت اعظم اسفار و بخشی از تفسیر را از علامه طباطبایی استفاده کرد. شاهرخی تاییدیه اجتهادشان را سال ۱۳۴۰ از حاج شیخ مرتضی حائری دریافت کرد.

ایشان در زمان بروجردی، رسائل، مکاسب و کفایه اسفار و شفا را تدریس می‌نمودند. در سال‌های اخیر نیز کلاس‌های ادبیات، اخلاق، منطق، فلسفه، خارج اصول و فقه را برای طلاب خارجی برگزار می‌کردند.

با شروع فعالیت‌های روح‌الله خمینی در سال ۱۳۴۲ شاهرخی نیز فعالیتی‌های سیاسی خود را آغاز کرد و در این راه سه بار به زندان افتاد که آخرین مرحله در هجدهم ماه رمضان سال ۱۳۵۷ شمسی پس از سخنرانی در مسجد ارک تهران بود که راهی زندان کمیته شدند و در آن‌جا با شخصیت‌هایی همچون روحانی، آ دستغیب، یحیی نوری و فلسفی همراه بودند.

برخی مسئولیت‌ها پس از انقلاب:

  • امام جمعه خرم‌آباد
  • نماینده خرم‌آباد در اولین دوره مجلس شورای اسلامی
  • نماینده تام‌الاختیار روح‌الله خمینی در بروجرد و بروجن
  • نماینده لرستان در سومین و چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری
  • نماینده رهبری در کشورهای جنوب شرق آسیا (تایلند، میانمار، بنگلادش، سریلانکا، هند)
  • عضو مجمع جهانی اهل البیت (ع)
  • عضو مجمع تقریب مذاهب

     آثار:

  • خاطرات سید محمدنقی شاهرخی خرم‌آبادی
  • صلوات الجماعه
  • نماز مسافر
  • سلسله دروسی از خارج اصول
  • عدم تحریف قرآن

او سرانجام پس از گذراندن یک دوره کوتاه بیماری و بستری شدن در بیمارستانی در قم شامگاه روز یکشنبه هفتم آذرماه ۱۳۹۵ شمسی در سن ۸۲ سالگی فوت کرد.

  • بهروز کمالوندی  :

دیپلماتی ایرانی است که از مرداد سال۱۳۹۲ تاکنون، معاونت روابط راهبردی و امور مجلس سازمان انرژی اتمی را برعهده دارد.

وی در گذشته سفیر ایران در زیمبابوه و اندونزی بوده و علاوه بر خدمت در کشورهای سوئد اسپانیا قبرس و ایتالیا، سابقه مدیریت ادارات کل ارزیابی و نظارت، اداره کل امور اداری وزارت خارجه و معاونت اداره کشورهای آمریکای لاتین را نیز دارد.

کمالوندی از سال ۱۳۸۹ بمدت ۱۴ ماه معاون آمریکای وزارت امورخارجه بود و در خرداد ماه ۱۳۹۰ از سوی علی اکبر صالحی به عنوان معاون اداری و مالی وزارت امور خارجه منصوب شد و تا مرداد ۱۳۹۲ در همین پست فعالیت می کرد.در شهریور ۱۳۹۲ با حکم محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، مهدی دانش‌یزدی جایگزین وی گردید. کمالوندی پس از ریاست مجدد علی‌اکبر صالحی در سازمان انرژی اتمی به عنوان معاون روابط راهبردی منصوب شد و اندکی بعد این معاونت به معاونت امور بین الملل، حقوقی و مجلس تغییر نام یافت چند ماه پس از این انتصاب طی حکمی مسئولیت سخنگوئی سازمان انرژی اتمی ایران نیز از جانب دکتر صالحی به عهده کمالوندی محول گردید که تا کنون نیز ادامه دارد .

  • علی خاکی صدیق  :

علی خاکی صدیق در سال  ۱۳۴۱ در خرم‌آباد به دنیا آمد .) معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. وی پیشتر رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و استاد گروه کنترل دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بود.

او در اسفند ۱۳۹۱ به عنوان «استاد برجسته مهندسی ایران» در اولین دورهٔ معرفی این عنوان توسط فرهنگستان علوم دست یافته‌است.

مرتبهٔ علمی او استاد تمام است و دروس کنترل مدرن برای دورهٔ کارشناسی و درس‌های کنترل سیستم‌های چندمتغیره و کنترل تطبیقی را در دانشگاه‌های صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران و همچنین چند دانشگاه دیگر در شهر تهران تدریس می‌کند.

علی خاکی صدیق عضو کمیته‌های برگزار کنندهٔ کنفرانس‌های برق، ماشین بینائی و پردازش تصویر و هیئت تحریریهٔ چندین مجلهٔ مهندسی است. دیگر مسئولیت او طراحی سوالات کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری از سال ۱۳۶۹ می‌باشد.

زمینه‌های اصلی تحقیقاتی او سیستم‌های کنترل چند متغیره مقاوم و تطبیقی و کاربرد سیستم‌های کنترل است که توسط او تاکنون بیش از ۷۰ مقاله در مجلات و ۱۳۰ مقاله در کنفرانس‌های علمی ارائه شده‌است.علی خاکی صدیق از سال ۱۳۸۲ الی ۱۳۸۶ نیز ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را دارا بوده‌است. وی همچنین از تاریخ ۱۴ آبان ۱۳۹۲ ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را برای بار دوم بر عهده گرفت. در دوره ریاست ایشان اعتراضات مکرر یکی از اعضای هیئت علمی پیمانی مشروط دانشگاه خواجه نصیر مبنی بر عدم تمدید قرارداد بعلت تن صدای نازک خبرساز بوده است که دانشگاه خواجه نصیر این موضوع را رد کرد و علی خاکی صدیق و وزارت علوم از اکسیری فرد به اتهام نشر اکاذیب شکایت کردند. دادگاه پس از بررسی مستندات اتهامها را به اکسیری فرد وارد ندانست و در حکم خود بیان کرد که واقعیت برکناری و اخراج اکسیری فرد صدای ایشان بوده است و هم چنین حکم به محکومیت کیفری قطعی قائم مقام دانشگاه خواجه نصیر به علت انتساب دروغگویی به اکسیری فرد دادند.

تحصیلات دانشگاهی:

  • لیسانس ریاضی از دانشگاه نیوکاسل، انگلستان ۱۹۸۳
  • فوق لیسانس سیستم‌های کنترل از دانشگاه منچستر، انگلستان ۱۹۸۵
  • دکترای سیستم‌های کنترل از دانشگاه سالفورد، انگلستان ۱۹۸۸

تألیفات :

علی خاکی صدیق مؤلف کتاب‌های پایه‌ای زیر در مهندسی کنترل می‌باشد:

  • سیستم‌های کنترل خطی
  • تحلیل و طراحی سیستم‌های کنترل چندمتغیره
  • اصول کنترل مدرن
  • کنترل دیجیتال
  • تاریخچه مهندسی کنترل
  • ترجمه کتاب ریاضیات مهندسی پیشرفته (مایکل د. گرینبرگ)

اخلاق مهندسی

 

  • بیژن رنجبر :
وی در سال  ۱۳۴۵ در خرم‌آبادبه دنیا آمد . استاد تمام رشته بیوفیزیک است. وی در خردادماه سال ۱۳۸۹ خورشیدی به ریاست دانشگاه تربیت مدرس منصوب شد تا تاریخ ۱۳۹۳/۴/۳ همچنان ریاست دانشگاه را بر عهده داشت. وی عضو هیئت علمی و استاد تمام دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس است.
  • کارشناسی: شیمی، دانشگاه اصفهان، شهریور ۱۳۶۷
  • کارشناسی ارشد: بیوشیمی، دانشگاه تهران(I.B.B)، شهریور ۱۳۷۰
  • دکتری تخصصی: بیوفیزیک، انستیتو فیزیک و تکنولوژی مسکو – انستیتو بیولوژی ملکولی انگلهارت – مسکو، شهریور ۱۳۷۶
  • فعالیتهای اجرائی :

    • قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش های تحصیلات تکمیلی از ۹۷/۱۰/۲۶ تاکنون
    • رئیس مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از ۹۷/۱۰/۲۶ تاکنون
    • مسئول دبیرخانه های شورای عالی گسترش دانشگاه و هیأت ممیزه مرکزی دانشگاه از ۹۷/۱۰/۲۶ تاکنون
    • معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی – از ۹۶/۶/۲۶ تا ۹۷/۱۰/۲۶
    •  سرپرست پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی – از ۹۶/۹/۴ تا ۹۷/۱۰/۲۶
    • رئیس دانشگاه تربیت مدرس – از ۸۹/۳/۳ تا ۱۳۹۳/۴/۳
    • عضو شورای گسترش آموزش عالی – از ۲۵/۳/۸۹ به مدت ۳ سال
    • قائم مقام رئیس دانشگاه تربیت مدرس – از ۲۵/۸/۸۸ تا ۳/۳/۸۹
    • سرپرست کمیته برنامه‌ریزی زیست‌شناسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری – از ۱۳/۵/۸۹ تاکنون
    • دبیر و مسئول دبیرخانه هیئت اجرایی جذب هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس – از ۴/۱۱/۸۸ تا ۳/۳/۸۹
    • رئیس کارگروه تخصصی زیست فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری – از ۹/۱۱/۸۷ تا ۳۰/۴/۸۹
    • عضو ستاد توسعه زیست فناوری کشور – از ۱۳۸۸ تا ۳۰/۴/۸۹
    • معاون دبیر شورای عالی زیست فناوری کشور – از ۱۳/۸/۸۵ تا تابستان ۸۷
    • معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه – از اواخر اردیبهشت ۸۷ تا ۴/۱۱/۸۸
    • نماینده رئیس دانشگاه در کمیته ترفیع اعضای هیأت علمی دانشگاه – از ۲۳/۱۲/۸۸ تا ۳/۳/۸۹
    • رئیس کمیسیون تخصصی علوم پایه هیأت ممیزه دانشگاه تربیت مدرس – از ۲۰/۶/۸۵
    • مدیر پژوهشهای کاربردی دانشگاه – از ۲۲/۸/۸۴ تا ۱۲/۸/۸۷
    • عضو کمیسیون دائمی هیأت امنای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی – از ۲۳/۴/۸۸ تاکنون
    • مدیر گروه بیوفیزیک دانشگاه تربیت مدرس – از ۱۴/۱/۸۶
    • معاون اداری و مالی دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت مدرس – از آذر ۸۳ تا ۲۲/۸/۸۴
    • رئیس بخش زیست‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس – از ۲۸/۱۰/۸۱ تا آذر ۸۳
    • مدیر گروه بیوفیزیک دانشگاه تربیت مدرس – از ۱۱/۸/۷۸ تا آذر ۸۳
    • نماینده دانشکده در دفتر پژوهشهای کاربردی دانشگاه تربیت مدرس – از ۴/۲/۷۸ تا ۲۲/۸/۸۴
    • مسئول آزمایشگاههای دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت مدرس – از ۲۶/۳/۷۷ تا ۱۴/۱۰/۸۴

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تشخیص ربات نبودن *Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.