ورزشگاه خرم‌آباد

زمان مطالعه این مطلب تنها: 10 دقیقه
 ورزشگاه خرم‌آباد، دهکده المپیک یا همان مجموعه ورزشی خرم‌آباد در سال 86 با حضور مهندس علی‌آبادی، ریاست وقت سازمان تربیت بدنی در زمینی به مساحت 252 هکتار به زمین زده شد و امروز پس از 16سال که از عمر آن می ‎ گذرد برخی پروژه‌های تعریف شده و در حال اجرای آن از جمله ورزشگاه  15 هزار نفری هنوز زمان افتتاح مشخصی ندارند.

مهندس رضا پیامنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد همانند سایر پروژه‌های ورزشی کشور از وضعیت اعتباری خوبی برخوردار نیست.

وی با بیان اینکه  هدایت این پروژه‌ها از طریق وزارت راه و شهرسازی انجام و موافقت‌نامه‌ها لحاظ شده است، ادامه داد: میزان اعتبار برای پروژه‌ها پیش‌بینی شده اما در بحث تخصیص مشکلاتی ایجاد می‌شود.

پیامنی گفت: تخصیص اعتبارات بر عهده سازمان مدیریت برنامه و بودجه است که چه پروژه‌ای را پررنگ ببیند و اعتبار مورد نیاز آن را تامین کند.

مدیر فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی لرستان تصریح کرد: تخصیص اعتبارات هر سال در موافقت‌نامه‌ها توسط وزارت‌خانه‌ها دیده می‌شود اما تحقق تخصیص شکسته شده است.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌هایی نظیر ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد رقم‌های قابل توجهی می‌خواهد تا ظرف دو تا سه سال آینده به نتیجه برسد، افزود: زمانی که تخصیص‌ها را اخذ و جذب کردیم این نشان می‌دهد که بیش از تعهد اعتباری کار انجام شده است.

پیامنی با تأکید بر اینکه این پروژه 19 هزار و 800 مترمربع زیربنا و هم‌اکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: تا پایان سال 94، 23 میلیارد تومان برای این ورزشگاه هزینه شده است.

مدیر فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه تا ماه گذشته تخصیص سال 95 به این پروژه را نداشتیم، بیان کرد: هر سال اعتبارات خوبی از سوی دستگاه مجری برای این پروژه پیش‌بینی می‌شود اما متأسفانه در بحث تخصیص با مشکل مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از سال 86 آغاز شده است، اضافه کرد: این پروژه نیازمند 25 میلیارد تومان است و راه و شهرسازی لرستان در صورت تخصیص اعتبار موردنیاز آمادگی دارد ظرف یک و نیم سال آینده این پروژه را به اتمام برساند.25/10/95

ورزشگاه 15هزار نفری (سکوت سکوها در انتظار طنین)

دهکده المپیک یا همان مجموعه ورزشی خرم‌آباد در سال 86 با حضور مهندس علی‌آبادی، ریاست وقت سازمان تربیت بدنی در زمینی به مساحت 252 هکتار به زمین زده شد و امروز پس از 10سال که از عمر آن می ‎ گذرد برخی پروژه‌های تعریف شده و در حال اجرای آن از جمله ورزشگاه  15 هزار نفری هنوز زمان افتتاح مشخصی ندارند.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، این ورزشگاه 15 هزار نفری به جای اعتبار به‌موقع و مناسب در این سال‌ها تنها و تنها وعده و وعیدهای مسئولین را به خود دیده وبه گفته متولیان امر با وجود اینکه  85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما اعتبارات قطره‌چکانی دارد.

ورزشگاه مجموعه ورزشی خرم‎آباد سال‌ها است که در چالش ساخت و ساز به سر می‌برد و هر سال، مسئولان وعده افتتاح آن را می‌دهند و باز، کار به سال‌های بعد و مسئولان بعد حواله می‌شود.

قصه ورزشگاه آنقدر شخصیت‌های مختلف با اتفاقات خاص را در خود جای داده که خواننده آن می‌تواند تردید کند که هزارویک شب است یا…

پیشرفت 40 درصدی ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آبادوعده ماه‌های آتی برای افتتاح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد

سیزدهم مرداد 1391 مدیرکل وقت ورزش و جوانان لرستان یعنی ” فرهاد نیکوخصال ” از پیشرفت 40 درصدی ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد خبر داده بود و اعلام کرد: با توجه به اینکه مسئولین آن را در لیست پروژه‏‌های مهر ماندگار قرار دادند 12 میلیارد تومان دیگر اعتبار به آن اختصاص یافته و در حال حاضر کل اعتبار این پروژه تامین شده است .

وی اضافه کرد: پیمانکار این پروژه مسکن و شهرسازی است که متعهد شده تا پایان خرداد 92 پروژه را تحویل قطعی دهد.

وعده افتتاح ورزشگاه در سال 92 و خرداد این سال.

پیشرفت 63 درصدی ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد

ولی این قصه زمانی جالبتر می‌شود که بدانیم صادق مریدی معاون وقت فنی و اجرایی اداره کل مسکن و شهرسازی لرستان بیست و چهارم فروردین‌ماه یعنی سه ماه قبل گفته بود: ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد با 60 درصد پیشرفت فیزیکی در دست احداث است .

وی بیان کرده بود: ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و ورزشگاه 3000 نفری الیگودرز با 85 درصد پیشرفت درحال احداث هستند.

با این اوصاف و طبق گفته‌ها رو به جلورفتن پسرفت ورزشگاه را به همراه داشته است.

95 زمان افتتاح پروژه

دهم دیماه سال 1393 و سفر معاون وزیر راه جایی که شهرام ملکی مدیرکل وقت راه وشهرسازی در جریان بازدید مهندس علیزاده گفته بود: ورزشگاه 15 هزار نفری خرم آباد سال 95 به بهره‌برداری می‌رسد.

وی مساحت زمین اجرای این پروژه را 22 هکتار اعلام و گفته بود: زیربنای پروژه 1155 مترمربع  و زیربنای ساختمان اصلی پروژه  1105 مترمربع و زیربنای ساختمان فرعی آن 500 مترمربع است.

محمدجعفر علیزاده نیز در این بازدید عدد جدید 63 درصدی را برای پیشرفت فیزیکی در صفحه کتاب این پروژه می‌نویسد عددی که مرداد ماه همین سال 40 و فروردین ماه 60 بود.

وی گفته بود: ورزشگاه 15 هزارنفری خرم‌آباد در حال حاضر 63 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که در هدف گزاری صورت گرفته برای سال 1395 افتتاح می‌شود . استادیوم خرم‌آباد، یکی از استانداردترین پروژه‌های وزارت ورزش است که مجموعاً 40 میلیارد تومان هزینه دارد که برای به اتمام رسیدن آن نیازمند 18 تا 20 میلیارد تومان دیگر است .

معاون عمرانی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که این پروژه از اولویت‌های مهم وزارت‌خانه است گفت: استادیوم 15  هزارنفری خرم‌آباد به دولت نیز معرفی‌شده است که باید تا پایان 1395به بهره‌برداری کامل برسد .

به هر حال مردم و ورزشکاران لرستان در تعجب هستند موقعی که پروژه اولویت‌دار وزارت ورزش این چنین به حال خود رها شده یعنی اولویت دار بودن همراه است با پیشرفت فیزیکی کم و …

سعی ما بهره ‎ برداری هر چه سریعتر ورزشگاه است

خالی از لطف نیست اگر بدانیم که علی یاور عزیزپور مدیرکل ورزش و جوانان لرستان در تیرماه 94 نیز بر صحبت‌های معاون وزیر راه صحه می‌گذارد و 95 را سال افتتاح استادیوم در حال ساخت ۱۵ هزار نفری مجموعه ورزشی خرم ‎ آباد اعلام می‌کند .

وی بیان کرده بود: از جمله طرح ‎ های ورزشی استان می ‎ توان به استادیوم ۱۵ هزار نفری اشاره کرد که تمام سعی ما بهره ‎ برداری هر چه سریعتر آن است .

عزیزپور ادامه داد: با پیگیری ‎ هایی که انجام شد اعتبار امسال آن به ۱۳ میلیارد تومان افزایش یافت که رقم خوبی نیز هست .

مدیرکل ورزش و جوانان اظهار کرد: ساخت این استادیوم توسط مسکن و شهرسازی انجام می ‎ شود و اگر اعتبار آن به صورت صددرصدی تخصیص داده شود تا نیمه دوم سال ۹۵ به بهره ‎ برداری می ‎ رسد .

ورق بعدی قصه افتتاح پروژه در سال 95. دو ماه از این سال گذشت و باید ماه آینده و یا حداکثر نیمه دوم ورزشگاه 15 هزارنفری خرم‌آباد افتتاح و بهره‌برداری برسد ولی دکتر عزیزپور در همین ماه یعنی اردیبهشت به ساختار ورزشگاه ایراد می‌گیرد و با بیان اینکه پروژه 85 درصد پیشرفت دارد، می‌گوید: شکل سکوها ایراد دارد و سازه به صورت نعل اسبی اجرا شده و دارای اشکالاتی است که عظمت تأسیسات و حضور تماشاگران را نشان نمی‌دهد.

وی می‌گوید: همین امر باعث می‌شود اقبال مردمی به مجموعه تحت تأثیر این اشکالات قرار گیرد و شکل نامطلوبی به پروژه بدهد .

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با بیان این‌که پروژه ورزشگاه با مشکل تأمین آب مواجه بوده است، گفت: تاکنون آب مورد نیاز برای عملیات اجرایی به‌وسیله تانکر تأمین شده و اداره کل راه و شهرسازی در این زمینه برنامه‌ریزی نکرده است .

این صحبت‌های عزیزپور در حالی عنوان می‌شود که علیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی در سال 93 مدعی شده بود ورزشگاه مطابق استانداردهای روز و ای اف سی در حال احداث است!!!

ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد نیازمند 250 میلیارد

‌‌مهندس رضا پیامنی مدیر فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی لرستان دی‌ماه 95 گفته بود: پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد نیازمند 250 میلیارد ریال است.

وی اظهار کرد: پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد همانند سایر پروژه‌های ورزشی کشور از وضعیت اعتباری خوبی برخوردار نیست.

این گفته‌های مهندس پیامنی یعنی اعتبار تکمیل پروژه 25 میلیارد تومان و زمان افتتاح یک و نیم سال آینده(مهرماه 97) زمانی در خور تامل‌تر می‌شود که دو سال قبل محمدجعفر علیزاده معاون وزیرراه و شهرسازی همین اعداد را نهایت 20 و 95 اعلام کرده بود.

95 هم تمام شد و خبری از افتتاح و پایانی بر قصه ورزشگاه نوشته نشد.

خردادماه 96 هم رو به پایان است و بنا به گفته‌ها قرار گذاشته شده ورزشگاه حتما 22 بهمن افتتاح شود و استاندار لرستان بر این موضوع نیز تاکید دارد ولی…

صفحه بعدی قصه را که ورق می‌زنیم متوجه می‌شویم که صحبت‌های استاندار لرستان نیز شاید جامه عمل به خود نبیند و در حد شعار و وعده باقی بماند زیرا علی یاور عزیزپور مدیرکل ورزش و جوانان لرستان خبرهای خوبی برای ورزشگاه ندارد.

دکترعزیزپور می‌گوید: هیچ اعتباری به ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد  تخصیص نیافته است.

وی با بیان اینکه در بخش ورزش اعتبارات شناور و متفرقه کشور 475 میلیارد تومان بوده که سهم لرستان 14 میلیارد و 690 میلیون تومان است، ادامه داد: بنا بود دهه فجر امسال ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‎آباد به بهره‌برداری برسد اما با توجه به اینکه هیچ اعتباری به آن  تخصیص نیافته بعید است در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

قصه به جاهای گنگ و گیج کننده رسیده و منتظریم شاید همانند شاهنامه که می‌گویند آخرش خوش است، خوشی را در ورزشگاه 15 هزار نفری بببینیم.   96/3/17

 ورزشگاه 15 هزار نفری پس از یک دهه بلاتکلیف است

عملیات اجرایی ورزشگاه 15 هزار نفری مجموعه ورزشی خرم‌آباد(دهکده المپیک سابق) سال 86 آغاز شده که پس از یک دهه هنوز به بهره‎برداری نرسیده است.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، مجری این پروژه اداره کل راه و شهرسازی استان بوده و سال گذشته حتی یک ریال تخصیص نداشته است.
این پروژه ورزشگاه 15 هزارنفری به مانند اکثر پروژه‌های ورزشی کشور از وضعیت اعتبار و تخصیص خوبی برخوردار نبوده و مشخص نیست با توجه به شرایط چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید.
علی علیخانی، مدیرکل راه و شهرسازی لرستان در این باره گفت: تاکنون 11.5 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است و برای تکمیل به 25 میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.
وی ادامه داد: سال گذشته تخصیص پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری خرم‌آباد”صفر” بوده که همین باعث شد، پیشرفت آنچنانی نداشته باشد.
علیخانی یادآور شد: اعتبار امسال پروژه 12 میلیارد تومان بوده که هنوز تخصیص نداشته و اگر تمام این مبلغ تخصیص داده شود تا پایان سال جاری فاز نخست به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان خاطرنشان کرد: تأمین زیرساخت‌های این پروژه ازجمله آب، برق، گاز و… با توجه به شرایط منطقه به هزینه زیادی نیاز دارد.  96/8/14
‫Image of ورزشگاه جدید خرم اباد‬‎

 ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد برای افتتاح در ایستگاه پایانی قرار دارد و امید ورزشکاران لرستانی به وعده‌های دولت سیزدهم پررنگ شده است.

اکنون سرانه ورزشی لرستان ۶۱ سانتیمتر است و ۳۹ سانتیمتر با میانگین کشوری فاصله دارد که تعجیل در اجرای پروژه‌ها نیازمند توجه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و پیگیری مستقیم از طریق وزیر ورزش و جوانان می‌باشد چراکه ۵۰ پروژه نیمه تمام ورزشی با مساحت ۱۹۰ هزار مترمربع در استان وجود دارد که در صورت تکمیل آنها ۱۱ سانتیمتر به سرانه ورزشی‌ اضافه خواهد شد.

در این راستا ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم آباد یکی از پروژه‌های بر زمین مانده است که پس از ۱۳ سال تعطیلی در سفر آذرماه ۱۴۰۰ رئیس جمهور به لرستان جزو مصوبات سفر قرار گرفت.

نبود یک ورزشگاه مناسب با زیرساخت های لازم در لرستان به عنوان یک دغدغه‌ برای ورزشکاران این استان محسوب می‌شود که همواره مورد پیگیری مسوولان بوده است اما سرانجام در اولویت کاری دولت سیزدهم قرار گرفت و تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد در مجموعه دهکده المپیک دنبال شد.

نبود زیرساخت های لازم ورزشگاه تختی خرم‌آباد و آماده نبودن چمن ورزشی این مجموعه موجب شد تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد فصل گذشته بازی‌های خانگی خود را در مجموعه امام رضا(ع) مشهد برگزار کند که این موضوع می‌تواند روند تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد را تسریع بخشد.

اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: ۶۰۰میلیارد ریال برای تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد اختصاص یافت و این طرح همزمان با هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

سید آرش قیاسیان اظهار کرد: این طرح یکی از پروژه‌های بر زمین مانده است که پس از ۱۳ سال تعطیلی در سفر آذرماه ۱۴۰۰ رئیس جمهور به لرستان جزو مصوبات سفر قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه تکمیل این پروژه از مطالبات مهم مردم است افزود: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد پس از سال‌ها ناتمام مانده بود که با مساعدت استاندار لرستان، کمتر از یکسال آماده افتتاح شد و همزمان با فرارسیدن هفته دولت در شهریور ماه سال جاری بهره برداری می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال به این پروژه، باید برای اصلاح راه دسترسی نامناسب به این ورزشگاه از مسیر کمربندی، اقداماتی از سوی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای صورت گیرد.

ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد در دولت سیزدهم بهره برداری می شود

استاندار لرستان نیز گفت: پروژه ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد در دولت سیزدهم شتاب گرفت و هم اکنون مراحل نهایی را طی می کند که در همین دولت با اعتبار بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

فرهاد زیویار با اشاره به اینکه عملیات اجرایی طرح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد سال ۸۸ آغاز شده است بیان کرد: در سفر آیت الله رئیسی به لرستان ۸۰۰میلیارد ریال برای تکمیل آن اختصاص یافته است و امیدواریم در شهریورماه امسال به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: این طرح پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد دارد و در محل دهکده المپیک با مساحت ۲۰۰ هزار متر مربع، ساختمان مرکزی چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع، گیشه بلیط فروشی ۸۳۸ مترمربع، ۸۷ پارکینگ اتوبوس و ۴۰۸ پارکینگ خودرو سواری طراحی شده است.

وی با اشاره به اینکه ایجاد راه دسترسی ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم آباد از کمربندی با اقدامات راهداری در حال انجام است، اظهار کرد: دولت باید زیرساخت‌ها را فراهم کند اما حضور بخش خصوصی هم می‌تواند در تکمیل پروژه‌ها موثر باشد.

زیویار اظهار داشت: نصب تاسیسات و تجهیزات، تکمیل سرویس بهداشتی و حمام، سونا، ژنراتور و کاشت چمن عمده کارهای باقی مانده از این طرح است و پیست تارتان، رنگ‌آمیزی و تجهیز بخش ویژه( VIP ) همزمان در حال انجام می باشد.

وی اولویت دولت سیزدهم را تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام برشمرد و اضافه کرد: مردم، ورزشکاران و ورزش‌دوستان در نهایت می‌توانند پاییز امسال از این ورزشگاه استفاده کنند.

دغدغه ای برای تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم آباد وجود ندارد

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی نیز هفته گذشته در بازدید از طرح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد گفت: تامین منابع این پروژه پاییز ۱۴۰۰ در دور اول سفر رئیس‌جمهور به لرستان صورت گرفت و هم اکنون برنامه‌ریزی با استاندار و مسوولین کشوری برای افتتاح پروژه در حال انجام است.

علی نبیان با اشاره به تاکید وزارت راه و شهرسازی برای اتمام این طرح افزود: زیرساخت‌های مورد نیاز پروژه از جمله آب، برق و گاز ایجاد شده و مسیر مواصلاتی و چمن پروژه هم با دستور استاندار در حال پیگیری است که کمتر از ۲ماه آینده آماده می‌شود.

وی تاکید کرد: در مورد پروژه ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد مشکل تامین منابع وجود ندارد و در واقع پیمانکار و استانداری نیز دغدغه اعتبارات را ندارند.14202/5/14

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تشخیص ربات نبودن *

ما برای بهتر ارائه دادن خدمات به شما بازدیدکننده محترم از کوکی مرورگر استفاده می کنیم.