مدیران خرم آبادی

زمان مطالعه این مطلب تنها: 9 دقیقه

مدیران خرم آبادی

مدیران خرم آبادی،سایت لرم در این مطلب خرم آبادی ها را که در جایگاه ملی یا دیگر استان های سرزمین ملی عهده دار مدیریت بوده یا هستند را معرفی می نماید   .معرفی مدیران ملی و استانی خرم آبادی بهانه ای دیگر است تا با شما عزیزان در سایت لرم مروری کنیم بر معرفی این بزرگان و بررسی داشته باشیم از زندگی نامه این مدیران ملی و استانی خرم آبادی. پس با ما همراه باشید.معرفی و شرح زندگی نامه مدیران ملی و استانی خرم آبادی که در سطح ملی و استانی منصوب شده اند به صورت مختصر نوشته شده است . همچنین احکام برخی از مدیران در این نوشته آمده است.

آیت الله حسن طاهری خرم‌آبادی

حسن طا هری درسال۱ خرداد ۱۳۱۷ در شهر خرم‌آباد به دنیا آمد . نویسنده، مجتهد، فقیه، عضو مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه موقت تهران و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو دوره چهارم فقهای شورای نگهبان بود. عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی به نمایندگی از مردم لرستان، عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نمایندگی خمینی در امور حج و زائران بیت‌الله الحرام،نمایندگی خمینی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰، نمایندگی خمینی در پاکستان،عضویت در مجلس خبرگان رهبری و عضویت در هیئت رئیسه آن، امامت جمعه موقت تهران با حکم سید علی خامنه‌ای و… از جمله مسئولیت‌های وی بود.سید حسن طاهری پس از مدتی بیماری، صبح روز شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ در بیمارستان شهید بهشتی قم از دنیا رفت.

 فتح‌الله پورسرتیپ

فتح‌الله پورسرتیپ فرزند شیرمحمدخان سگوند در سال ۱۲۸۰ شمسی در خرم‌آباد متولد شد. تحصیلات ابتدایی را در مکتب‌خانه‌های قدیمی گذراند. پدرش شیرمحمدخان سگوند در سال ۱۳۰۴ به همراه چندتن از سران ایلات لر و به دستور امیر لشکر خزائی اعدام شد.
پورسرتیپ در سال ۱۳۱۴ به نمایندگی مجلس شورای ملی انتخاب گردید و پس از پایان این دوره به دستور رضاشاه به زندان افتاد.پس از مدتی از زندان آزاد شد و در دوره هفدهم مجدد به مجلس شورای ملی راه یافت. وی در سال ۱۳۳۱ جزء هفت نفر اقلیت مجلس با نخست وزیر وقت محمد مصدق به مخالفت برخاست و جزء متحصنین مجلس در کنار فضل‌الله زاهدی قرار گرفت.پس از کودتای ۲۸ مرداد مورد توجه قرار گرفت و نایب رئیس مجلس شد. در سال ۱۳۳۹ یک بار دیگر نماینده مجلس شد که این بار علی امینی مجلس را منحل و پس از این پورسرتیپ میدان فعالیتی پیدا نکرد.نامبرده در سال  هزار سیصد هفتاددو در تهران در گذشت .

آیت الله محمد نقی شاهرخی خرم‌آبادی

محمد نقی شاهرخی در سال۱۳۱۳ در خرم‌آبادبه دنیا آمد. نماینده لرستان در سومین و چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری و اولین دوره مجلس شورای اسلامی بود.ایشان در زمان بروجردی، رسائل، مکاسب و کفایه اسفار و شفا را تدریس می‌نمودند. در سال‌های اخیر نیز کلاس‌های ادبیات، اخلاق، منطق، فلسفه، خارج اصول و فقه را برای طلاب خارجی برگزار می‌کردند.با شروع فعالیت‌های روح‌الله خمینی در سال ۱۳۴۲ شاهرخی نیز فعالیتی‌های سیاسی خود را آغاز کرد و در این راه سه بار به زندان افتاد که آخرین مرحله در هجدهم ماه رمضان سال ۱۳۵۷ شمسی پس از سخنرانی در مسجد ارک تهران بود که راهی زندان کمیته شدند  .برخی مسئولیت‌ها پس از انقلابامام جمعه خرم‌آبادنماینده خرم‌آباد عبارتند از :در اولین دوره مجلس شورای اسلامینماینده تام‌الاختیار روح‌الله خمینی در بروجرد و بروجن ،نماینده لرستان در سومین و چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری،نماینده رهبری در کشورهای جنوب شرق آسیا (تایلند، میانمار، بنگلادش، سریلانکا، هند) ،عضو مجمع جهانی اهل البیت (ع)عضو مجمع تقریب مذاهب.او سرانجام پس از گذراندن یک دوره کوتاه بیماری و بستری شدن در بیمارستانی در قم شامگاه روز یکشنبه هفتم آذرماه ۱۳۹۵ شمسی در سن ۸۲ سالگی فوت کرد.

محمد پور سرتیپ سگوند

محمد پور سرتیپ متولد 1298 خرم آباد ،وی در سال 1338 وزیر مختار ایران در اتریش و در سال 1352 وزیر مختار ایران در سوریه بوده است.

محمد عالیخانی

محمد عالیخانی در سال ۱۳۰۸ در خرم‌آباد متولد شد. عالیخانی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در خرم‌آباد گذراند. در سال ۱۳۳۵ موفق به اخذ مدرک حقوق قضایی از دانشگاه تهران شد. در همین سال دادرس دادگستری اراک شد و به مدت دو سال قضاوت کرد. در سال ۱۳۴۵ موفق به دریافت درجه دکترا در رشته علوم سیاسی گردید.در همان سال به استخدام وزارت امور خارجه درآمد. او در دوران خدمت خود در وزارت امور خارجه مراتب اداری را به ترتیب طی کرد و به معاونت سرکنسولگری ایران در نیویورک رسید. سپس رایزن یک در سفارت ایران در ایالات متحده شد. او در سال ۱۳۵۵ سرکنسول ایران در حیدرآباد، هند و پس از انقلاب ۱۳۵۷ نیز سفیر ایران در اندونزی شد.

آیت الله مهدی قاضی خرم‌آبادی

مهدی قاضی در سال ۱۳۰۶ در خرم‌آباد متولد شد و به دلیل علاقه شخصی به حوزه علمیه خرم‌آباد رفت و پس از مدتی برای ادامه فعالیت حوزوی خود به حوزه علمیه قم رفت. وی شاگرد سید حسین طباطبایی بروجردی، روح‌الله خمینی، سید محمد محقق داماد و علی مشکینی بود. مهدی قاضی پس از فوت روح‌الله کمالوند بنیانگذار حوزه علمیه خرم‌آباد به زادگاهش بازگشت تا مدیریت حوزه علمیه آن را به عهده بگیرداو نماینده  آیت الله روح‌الله خمینی در استان لرستان، بنیانگذار و رئیس دانشگاه قم از سال ۱۳۵۹، معاون شورای عالی قضایی، معاون شورای مدیریت حوزه علمیه قم، دبیر و عضو هیئت عفو امام و رئیس هیئت مدیره مرکز خدمات حوزه علمیه قم بود. آیت الله مهدی قاضی در تاریخ ۲ آذر ۱۳۸۸ در بیمارستان ایرانمهر تهران به دلیل سکته قلبی و در سن ۸۱ سالگی درگذشت و در صحن حرم فاطمه معصومه در قم به خاک سپرده شد.

دکتر امیر خان سپهوند (پدر حقوق جزای ایران )

دکتر امیر خان سپهوند در سال 1313 در ده پیر ( چغلوندی ) خرم آباد متولد شد در 3 سالگی پدرش از دنیا رفت و از اوان کودکی با سختی های فراوان روبرو شد. شود. دوره لیسانس حقوق را با علاقه و استعداد سرشار در دانشگاه تهران به اتمام رساند. تخت بیمارستان حکم ریاست دادگاه همایون شهر را دریافت کرد. دو سال بعد بازپرس دادگستری شهر قزوین شد و در همین زمان دومین مدرک فوق لیسانس خود را در رشته جرم شناسی از دانشگاه شهید بهشتی دریافت کرد سپس با سمت بازپرسی به شهر ری منتقل شد و در کمتر از شش ماه بعد بازپرس شعبه یک دادگستری تهران شد. بعد از انقلاب موفق به کسب مدرک دکترای حقوق گردید و به سمت های، رئیس دادگاه صلح، دادگاه جنایی، شعبه یک کیفری، مستشار دیوان عالی کشور و نهایتا رئیس شعبه تشخیص دیوان عالی کشور شد .وی از سال 1364 به طور رسمی مشغول تدریس در دانشگاههای ایران از جمله دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه شیراز، مشهد، قم، علوم قضایی، علوم تحقیقات و امام صادق شد که حاصل آن راهنمایی و مشاوره صدها رساله دانشگاهی در جامعه حقوقی ایران می باشد. تجربه کاری توام با علم و تحصیل باعث شد تا بسیاری از نامداران حقوق او را پدر حقوق جزای ایران بدانند. دکتر سپهوند، عالم فرهیخته و حقوقدان بزرگ زمان است که عمر گرانمایه را در راه احقاق حق خلق گذراند. در صبح 22 خرداد 1384 دچار ایست قلبی شد و دعوت حق و معبود عدالت گستر خویش را لبیک گفت.

سردار شهید مهدی زین‌الدین

مهدی زین‌الدین در هجدهمین روز دی‌ماه سال 1338 در خرم‌آباد به دنیا آمد. وی دوران تحصیلات متوسطه را که مصادف با تبعید شهید آیت‌الله سید اسدالله مدنی به خرم‌آباد بود، در جوار پرفیض ایشان پشت سر گذاشت. خانواده شهید زین‌الدین در اوایل انقلاب اسلامی به شهرستان قم مهاجرت کردند.  پس از شروع جنگ تحمیلی مسئولیت‌های مختلفی به عهده گرفته و تا زمان شهادتش در عملیات‌های متعددی شرکت کرد تا اینکه به سبب لیاقت توصیف‌ناپذیرش مفتخر به کسب فرماندهی لشکر 17 علی بن ابیطالب قم شد.سرانجام سردار مهدی زین‌الدین به همراه برادرش مجید در یکی از مناطق کردستان از سوی ضدانقلاب به کمین خوردند و در 27 آبان ماه 1363 شربت شهادت نوشیدند.

شهید دکتر حسین اسکندری ملایری

شهید دکتر حسین اسکندری ملایری(ره)  در شهریور سال ۱۳۴۳ در شهر خرم آباد متولد شد. در تیر ۱۳۶۱ به عنوان مبلغ به جبهه اعزام شدند و پس از دو سال جنگیدن در اردیبهشت سال ۱۳۶۳ مسئول تبلیغات بهداری جنوب شدند.  در فروردین ۱۳۶۷مسئول تبلیغات جبهه و جنگ جنوب در قرارگاه کربلا شدند و به جبهه بازگشتند،در مرداد همان سال ریاست ستاد تیپ ۸۳ امام صادق (ع) را به عهده گرفتند.سپس در سال ۱۳۷۵ مسئول نمایندگی مقام رهبریدر دانشگاه بقیه الله (عج) شد در بهمن همان سال موفق به دریافت کارشناسی ارشد مدیریت  از دانشگاه تهران شد و در رشته دکترای مدیریت استراتیژیک در دانشگاه عالی دفاع ملی به ادامه تحصیل پرداختند. او در دی ۱۳۷۸ریاست اداره فرهنگی ستاد مشترک سپاه را به عهده گرفتند. در تاریخ ۰۵/۰۷/۱۳۸۰ در حین ماموریت تصادف کرده و فوت نمودند.

دکتر علی خاکی صدیق

علی خاکی صدیق متولد ۱۳۴۱ در خرم‌آباد و رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و استاد گروه کنترل دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است.او در اسفند ۱۳۹۱ به عنوان «استاد برجسته مهندسی ایران» در اولین دورهٔ معرفی این عنوان توسط فرهنگستان علوم دست یافته است .مرتبهٔ علمی او استاد تمام است و دروس کنترل مدرن برای دورهٔ کارشناسی و درس‌های کنترل سیستم‌های چندمتغیره و کنترل تطبیقی را در دانشگاه‌های صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران و همچنین چند دانشگاه دیگر در شهر تهران تدریس می‌کند.علی خاکی صدیق عضو کمیته‌های برگزار کنندهٔ کنفرانس‌های برق، ماشین بینائی و پردازش تصویر و هیئت تحریریهٔ چندین مجلهٔ مهندسی است. دیگر مسئولیت او طراحی سوالات کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری از سال ۱۳۶۹ می‌باشد.علی خاکی صدیق از سال ۱۳۸۲ الی ۱۳۸۶ نیز ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را دارا بوده‌است. وی همچنین از تاریخ ۱۴ آبان ۱۳۹۲ ریاست دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را برای بار دوم بر عهده گرفت. 

سردار عباداله عبداللهی

عباد اله عبد اللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء از اسفند ۱۳۹۲ است. وی بیش از ۷ سال سابقه حضور در جنگ ایران و عراق را دارد. عبداللهی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مهندسی عمران است و سابقه ۱۵۵ سال فرماندهی در رده‌های رزمی و بیش از ۱۷ سال مسئولیت در حوزه سازندگی دارد.گفتنی است، سردار عبداللهی  از سال 1386 تاکنون فرماندهی گروه تخصصی کربلا از رده‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) را عهده‌دار بوده است. بیش از 92 ماه سابقه حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل‏، بیش از 15 سال سابقه فرماندهی در رده‌های رزمی و بیش از 17 سال مسئولیت در حوزه سازندگی و آبادانی کشور از جمله سوابق درخشان سردار عبداللهی به شمار می‌آید

سردار علی مویدی

رئیس جمهور در حکمی «علی مؤیدی خرم آبادی» را به عنوان «رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» منصوب کرد.

متن حکم حجت الاسلام حسن روحانی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای علی مؤیدی خرم آبادی
نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزشمند جناب‌عالی به موجب این حکم به عنوان «رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» منصوب می‌شوید.

امید است با عنایت الهی و هماهنگی با وزیر محترم کشور و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط نسبت به انجام وظایف محوله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران  (96/12/22 )

سرتیپ حسن رضا کلانتر

سرتیپ حسن رضا کلانتری فرزند عزیزاله بهرامی متولد 1316/1/29 خرم آباد است.  با درجه سرگردی وارد دانشگاه جنگ میشود. بعداز طی دوره دانشگاه جنگ موفق به اخذ مدرک دکترای استراتژیک از دانشگاه می گردد. به زادگاه خود منتقل گردیده و به سمت فرمانده گردان 139تیپ مستقل خرم آباد انتصاب می گردد. دوباره به تهران منتقل می گردد. بعد از انقلاب به شهرستان خرم آباد برگشته و به سمت فرماندهی  پشتیبانی تیپ 84 خرم آباد منصوب میگردد. در سال 58 بازنشسته میشود. با شروع جنگ برای دفاع از وطن دوباره با سمت فرمانده تیپ لرستان منصوب میشود.

دکتر فرهاد آریانفر

 فر هاد آریانفر متولد ۱۳۴۶ خرم‌آباد است، وی دارای مدرک دکترا از دانشگاه تهران، بوده و نویسنده چهارکتاب و چندین مقاله است.آریانفر استادی دانشگاه افسری امام علی (ع) را در کارنامه دارد.امیر‌ سرتیپ “کیومرث حیدری” در تاریخ 95/12/5 طی حکمی امیر «فرهاد آریانفر» را به عنوان فرمانده ارتش استان کرمانشاه و ارشد نظامی نزاجا در غرب کشور منصوب کرد.

بهروز کمالوندی

وی در گذشته سفیر ایران در زیمباوه و اندونزی بوده و مدیریت ادارات کل ارزیابی و نظارت، امور اداری وزارت خارجه و معاونت اداره کشورهای آمریکای لاتین از دیگر سوابق اوست. وی تا مرداد ماه سال ۱۳۹۲ معاون مالی و اداری وزارت امور خارجه بود.در شهریور ۱۳۹۲ با حکم محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه ایران ، مهدی دانش‌یزدی جایگزین وی گردیدکمالوندی پس از ریاست مجدد علی‌اکبر صالحی در سازمان انرژی اتمی به عنوان سرپرست معاونت روابط راهبردی و امور مجلس (بین‌الملل) منصوب شد .بهروز کمالوندی دیپلمات ایرانی و سرپرست معاونت بین الملل سازمان انرژی اتمی منصوب است.

 محسن بهاروند 

 محسن بهاروند در سال 1345 در روستای تلوری‌علیا از توابع خرم‌آباد به دنیا آمد. سال 68 از طریق کنکور سراسری در دانشکده‌ی روابط بین‌الملل پذیرفته شدم و در سال 1373 موفق به اخذ مدرک کارشناسی در این رشته گردیدم و پس از آن در رشته‌ی حقوق بین‌الملل، گرایش «حقوق بشر» از دانشگاه شهید بهشتی مدرک کارشناسی ارشدم را اخذ کردم.  در رشته‌ی سیاسی وزارت امور خارجه، وارد این وزارت‌خانه شدم.معاون و رییس اداره‌ی حقوقی وزارت خارجه بوده‌ام. در ژنو و آرژانتین خدمت کرده و به ده‌ها کشور جهان در همه‌ی قاره‌ها سفر کرده‌ام. 

لیلا صوفی زاده

مجمع سالیانه فدراسیون فوتبال ‏با حضور مدیران وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و اعضای مجمع برگزار شد.‏ بعد از رای گیری انجام شده برای نایب رئیس دوم فدراسیون و رئیس سازمان لیگ فوتبال ‏ایران حیدر بهاروند با 54 رای و برای نایب رئیس سوم و رئیس کمیته بانوان بانوان دکتر لیلا صوفی زاده با 54 رای انتخاب ‏شدند.‏

حیدر بهاروند

مجمع سالیانه فدراسیون فوتبال ‏با حضور مدیران وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و اعضای مجمع برگزار شد.‏

 حیدر بهاروند با 54 رای و برای نایب رئیس سوم و رئیس کمیته بانوان بانوان دکتر لیلا صوفی زاده با 54 رای انتخاب ‏شدند.‏وی هم اکنون سرپرست فدراسیون فوتبال کشور است.

مصطفی بهرامی متولد خرم آباد است .مجمع عمومی فدراسیون جهانی ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان « مصطفی بهرامی» از ایران را به عنوان رئیس کمیته دو ومیدانی این فدراسیون منصوب کرد.
بدین ترتیب بهرامی به مدت 4 سال رئیس جهانی کمیته دوومیدانی فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان شد.شایان ذکر است که کسب این کرسی ارزشمند جهانی حاصل فعالیت‌ها و دست آوردهای تحسین‌برانگیز تیم ملی دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان می‌باشد.  
علیرضا آشناگردر سال 1338در  خرم آباد به دنیا آمد. وی با حکم وزیر کشور به عنوان سرپرست استانداری کردستان تعیین شده است.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حکمی علیرضا آشناگر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان را با حفظ پست به عنوان سرپرست استانداری کردستان منصوب کرد.او مسؤولیت دفتر پذیرش سپاه خرم‌آباد به مدت یک سال، رسیدگی به شکایات استانداری لرستان، بخش‌دار ویسیان، بخش‌دار الشتر، فرماندار کوهدشت، مدیرکل قند و شکر همدان، شهردار ملایر، شهردار نهاوند و همچنین فرماندار ساوه در دوران اصلاحات را در کارنامه‌ی خود دارد.  

سعید شاهرخی 

سعید شاهرخی در سال  ۱۳۴۴ در خرم آباد متولد گردید.مسئولیت‌های معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان، قزوین و لرستان بر عهده داشته است. همچنین سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان فرماندار نهاوند فرماندار اسدآباد شهردار ملایر شهردار تویسرکان شهردار قروه همدان را تجربه کرده‌است. وی هم اکنون استاندار استان همدان است

نظام الدین موسوی در خرم آباد دیده به جهان آمد .وی کارنامه فعالیت‌های موسوی، مدیرمسئولی روزنامه جوان، فعالیت در روزنامه کیهان و سردبیری روزنامه ایران و خبرگزاری دانشجو مدیر عامل خبرگزاری فارس وجود دارد. ایشان با حکم سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی، سید نظام‌الدین موسوی به سمت معاون ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی منصوب شد.

شهرام گیل‌آبادی

وی متولد سال 1351 در خرم‌آباد و از خانواده معظم شهدا است که دیپلم علوم انسانی را سال  ۱۳۷۲ از دبیرستان شهید سعیدی این شهر گرفت و لیسانس نمایش گرایش کارگردانی را در سال  ۱۳۷۷ از دانشگاه هنر اخذ کرد.گیل آبادی مدرس و کارگردان تئاتر از جمله مدیران فرهنگی نام آشنا در عرصه فرهنگ و هنر کشور است. سپس فوق لیسانس کارگردانی را از دانشگاه هنر به سال ۱۳۸۰ گرفت و دکترای پژوهش هنر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران را نیز در سال ۱۳۸۶ اخذ نمود و در حال حاضر هیئت علمی دانشگاه است.گیل‌آبادی پیش از این در مناصب بسیاری همچون، رئیس مرکز هنرهای نمایشی و مدیر رادیو نمایش، مدیر شبکه‌های رادیویی تهران و جوان، مدیرکل نمایندگی‌های خارجی صداوسیما، معاون اطلاع‌رسانی و پژوهش مجمع تشخیص مصلحت نظام، معاون ارتباطات وامور بین‌الملل شهرداری تهران، عضو هیئت مدیره سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران و نایب رییس هیت مدیره موسسه مطبوعاتی همشهری و…حضور داشته است.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تشخیص ربات نبودن *

ما برای بهتر ارائه دادن خدمات به شما بازدیدکننده محترم از کوکی مرورگر استفاده می کنیم.