دوره چگنی شهرستانی مستعد اما محروم

زمان مطالعه این مطلب تنها: 11 دقیقه

دوره چگنی شهرستانی مستعد اما محروم، منطقه‌ای از لرستان بوده که باگذشت بیش از هفت سال از تبدیل‌شدن به شهرستان با مشکلات فراوان دست‌وپنجه نرم می‌کند.

شهرستان نوپای چگنی که از سال ۸۸ رسماً فعالیت خود را آغاز کرد با هزار و ۶۳۰ کیلومترمربع مساحت یکی از شهرستان‌های استان لرستان به شمار می‌رود که بر اساس آخرین سرشماری در سال ۹۰ دارای ۴۳ هزار و ۲۳۰ نفر جمعیت بوده و ۵۱ درصد از این جمعیت را مرد و ۴۹ درصد دیگر آن را زنان تشکیل می‌دهند.

این شهرستان دارای ۲۰۲ روستا بوده و از این تعداد ۱۹۶ روستا دارای سکنه است که دارای سه بخش «مرکزی»، «شاهیوند» و «ویسان» بوده و «تشکن»، «کشکان شمالی و جنوبی»، «ویسیان»، «شوراب» و «دوره» شش دهستان این شهرستان را تشکیل داده‌اند.

شهرستانی در آرزوی توسعه و پیشرفت

شهرستان چگنی دارای هفت هزار هکتار زمین آبی و ۳۸ هزار هکتار زمین دیم بوده و همچنین در این شهرستان هزار و ۵۳۰ هکتار باغات و هزار و ۱۹۵ هکتار از خاک آن را جنگل تشکیل داده است.

این شهرستان علیرغم وجود پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالقوه همچنان در آرزوی توسعه و پیشرفت در تمامی زمینه‌های مختلف از قبیل زیرساخت‌های عمرانی، خدماتی، فرهنگی و درمانی است.

مردم این شهرستان نبود بیمارستان و عدم وجود متخصص، نبود پایانه مسافربری، کمبود مراکز آموزش عالی، نبود شهرک صنعتی، عدم وجود مصلای برای اقامه نماز جمعه، نبود طرح‌های بزرگ آبی، بیکاری جوانان، وضعیت نامناسب معابر و جاده‌های شهرستان و عدم پوشش آنتن دهی مخابرات و کمبود زیرساخت‌های آن را از مهم‌ترین مسائل و مشکلات چگنی می‌دانند.

مشکلات دوره چگنی از زبان مردمش

علی مرادی یکی از شهروندان شهرستان دوره چگنی می‌گوید: در این شهرستان خبری از طرح‌های خوداشتغالی بزرگ نیست و این موضوع مشکلاتی را برای جویندگان کار در این منطقه به وجود آورده که اگر دولت بتواند مقدمات یک شهرک صنعتی را در چگنی فراهم کند علاوه بر ایجاد اشتغال جوانان شاهد رشد و پویایی اقتصاد نیز در منطقه خواهیم بود.

رضا کرمی یکی از رانندگان شهرستان دور چگنی می‌گوید: متأسفانه وضعیت جاده‌ها و معابر این شهرستان مطلوب نیست و این موضوع موجب شده که استهلاک خودروها بسیار بالا برود و جلوبندی آن نیز خراب‌شده و باید چند وقت یک‌بار به تعمیرگاه‌ها مراجعه کنیم.

عباس سیفی یکی از دانشجویان شهرستان چگنی با ابراز نارضایتی از وضعیت آنتن دهی تلفن همراه و سرعت کم اینترنت می‌افزاید: یکی از نیازهای ضروری امروز، دسترسی به اینترنت است که به‌وسیله آن بسیاری از نیازهای علمی، فرهنگی و پژوهشی ما برآورده می‌شود و این مهم در این شهرستان با وضعیت نامناسب زیرساخت‌های مخابراتی امکان‌پذیر نیست.

علی نظر غلام پور یکی از کشاورزان این شهرستان با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مشکلات ما عدم وجود طرح‌های آبی و خاکی در راستا آبی کردن زمین‌های کشاورزی‌مان است می‌گوید: از دولت می‌خواهیم به خواسته به‌حق کشاورزان توجه جدی داشته باشد و با احداث سد و طرح‌های پمپاژ آب کشاورزی ما را برای افزایش تولید محصولات و بالا بردن اقتصاد در منطقه کمک کند.

سد «تنگ موسی» در میان وعده‌ها

قدرت الله ترابی  نژاد فرماندار شهرستان دوره چگنی نیز با اشاره به اینکه دولت یازدهم تمام تلاش خود را برای توسعه، عمران و آبادانی این شهرستان در سایر زمینه‌های زیرساختی و خدماتی به کار خواهد برد می‌گوید: بیش از هفت سال از تبدیل‌شدن چگنی به بخش می‌گذرد و شاهد تحولات خوبی در این شهرستان بوده‌ایم و دولت تدبیر و امید نیز از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود با تلاش استاندار و سایر مسئولان استانی استفاده خواهد کرد تا شاهد توسعه همه‌جانبه این شهرستان در آینده نزدیک باشیم.

وی بر ضرورت اجرای طرح‌های سدسازی در این شهرستان تأکید کرد و افزود: یکی از این طرح‌ها اجرای سد «تنگ موسی» است که مطالعات اولیه آن انجام‌گرفته و در صورت بهره‌برداری این طرح شاهد تحولی در حوزه کشاورزی منطقه خواهیم بود.

فرماندار شهرستان دوره چگنی یکی از مشکلات اجرای این طرح را که توسط شرکت آب منطقه‌ای استان اعلام‌شده عدم تخصیص آب عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های استاندار که بارها شخصاً پیگیر آن بوده‌اند و بر اجرای آن تأکیددارند موضوع رفع مشکل تخصیص آب این سد بوده که امیدواریم هرچه زودتر موانع اجرای این پروژه هرچه سریع‌تر برداشته شود.

شهرستان ۴۳ هزارنفری بیمارستان ندارد

ترابی نژاد با اشاره به اینکه این شهرستان فاقد بیمارستان برای مداوای بیماران و جلوگیری از مراجعه مردم به سایر شهرستان‌ها است افزود: با توجه مدیریت ارشد لرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مجوز ساخت بیمارستان برای این شهرستان اخذشده و تنها نیاز به مجوز ۲۱۵ دارد که امیدواریم با حمایت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در آینده نزدیک عملیات اجرایی بیمارستان در این شهرستان آغاز شود.

وی یکی از مشکلات درمانی در این شهرستان را نبود پزشک متخصص در سایر رشته‌های تخصصی عنوان کرد و افزود: قطعاً با احداث بیمارستان این مشکل حل خواهد شد و بیماران این شهرستان دیگر نیازی به مراجعه سایر بیمارستان‌ها نخواهند داشت و این موضوع در سفر وزیر بهداشت پیگیری شده و بر ضرورت احداث این نیاز اساسی مردم تأکید شده است.

فرماندار شهرستان دوره چگنی همچنین به کمبود مراکز آموزش عالی در این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر تنها یک مرکز علمی کاربردی فعالیت دارد و  امیدواریم با مساعدت و همکاری مسئولان دانشگاه‌های استان نسبت به افزایش مراکز آموزشی اقدام شود.

روستاهایی فاقد امکانات مخابراتی

ترابی نژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر نماز سیاسی عبادی جمعه این شهرستان در مسجد مرکز شهر برگزار می‌شود افزود: این شهرستان فاقد مصلای نماز جمعه برای  برپایی نماز و سایر برنامه‌ها در مناسبت‌های مختلف است که امیدواریم با همکاری خیرین نیک‌اندیش و تهیه زمین موردنیاز برای احداث این مکان فرهنگی اقدام شود.

وی به عدم آنتن دهی و وجود زیرساخت‌های مخابراتی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: ۲۰ روستای این شهرستان از تلفن ثابت محروم هستند و در ۲۴ روستا نیز از کوچک‌ترین آنتن دهی برخوردار نیستند و در ۵۱ روستا نیز آنتن دهی تلفن همراه بسیار ضعیف است.

فرماندار شهرستان دوره چگنی ادامه داد: مرکز بخش «شاهیوند» نیز فاقد امکانات تلفن ثابت است که امیدواریم با توجه به‌ضرورت امر نسبت به رفع مشکلات زیرساخت‌های مخابراتی در این شهرستان اقدامی جدی صورت پذیرد.

شهرستانی بدون شهرک صنعتی

ترابی نژاد یکی دیگر از خواسته‌های مردم شهرستان چگنی را ایجادِ پایانه مسافربری عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه فاصله مرکز شهرستان تا مرکز استان ۳۵ کیلومتر است و مشکل حادی در این زمینه نداریم و در اولویت برنامه‌های اجرایی نیست اما چون یکی از مطالبات مردم منطقه است در دستور کار قرار خواهیم داد و پیگیر این موضوع نیز می‌شویم.

وی همچنین به تصویب ایجاد شهرک صنعتی با وسعت ۵۰ هکتار در سال ۹۲ اشاره کرد و ادامه داد: تمام مراحل قانونی این کار انجام‌شده و اعتباری بالغ‌بر شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای آن در نظر گرفته‌شده است و با توجه به اینکه استارت و مقدمات اولیه شهرک صنعتی فراهم‌شده از مردم منطقه انتظار داریم با توجه به نقش این طرح در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی منطقه، همکاری لازم را برای واگذاری زمین موردنیاز آن با دولت داشته باشند.

فرماندار شهرستان دوره چگنی بابیان اینکه برای محور ارتباطی دوره چگنی به کوهدشت که به طول ۱۸ کیلومتر بوده ۲۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است افزود: یکی از پروژه‌هایی که در این شهرستان باهمت دولت یازدهم بااعتبار هفت میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد طرح «میشاخور» بود که ۱۲ سال متوقف‌شده بود و با تلاش استاندار دو و نیم میلیارد تومان به آن اختصاص داده شد و با به بهره‌برداری از این طرح هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی دیم و تشنه این شهرستان آبی خواهد شد.

شهرستانی محروم و بدون زیرساخت

ترابی نژاد یکی از پروژه‌های در دست‌ساخت این شهرستان را طرح «مرغ ماهان» بیان کرد و افزود: این طرح بزرگ اقتصادی در زمینی به مساحت ۲۹ هکتار در قالب ۱۶ سوله و ظرفیت هزار قطعه در دست اجرا بوده و با سرمایه‌گذاری سازمان اقتصادی کوثر با اشتغال‌زایی مستقیم ۶۰ نفر و غیرمستقیم ۳۰۰ نفر ساخته خواهد شد و تاکنون ۲۲۰ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

وی به تأسیس ادارات گاز، امور مالیاتی، ارشاد اسلامی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مرکز فنی و حرفه‌ای و صندوق کارآفرینی امید در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود : در حال حاضر نیز ساختمان ادارات ثبت‌احوال با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی، راه و شهرسازی با ۸۵ درصد در حال ساخت هستند و مراحل ساخت ساختمان‌های شرکت گاز، کمیته امداد، تبلیغات اسلامی، ارشاد اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان نیز در حال انجام است.

فرماندار دوره چگنی با قدردانی از مردم این شهرستان به خاطر همکاری و مشارکت برای توسعه، عمران و آبادانی شهرستان افزود: ما نیز با همکاری سایر مسئولان استانی و شهرستانی تلاش خواهیم کرد تا این مهم تحقق پیدا کند.

بنابراین گزارش، امیدواریم مسئولان با در نظر گرفتن محرومیت شهرستان تازه تأسیس دوره چگنی نسبت به توسعه زیرساخت‌ها عمرانی، خدماتی و … برای رفاه حال مردم و اقتصاد منطقه تلاس نمایند.

 

  • آزاد سازی حریم امام زاده رید این علی (ع)  :

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: موضوع آزادسازی حریم امام‌زاده زید بن علی(ع) خرم‌آباد سال‌هاست به‌ یکی از مطالبات مردم مرکز لرستان تبدیل‌شده است، موضوعی که به نظر می‌رسد با توجه به وجود بناهای تجاری و اتصال به بازار شهر نیازمند برنامه‌ریزی میان‌مدت است.

معطلی ۶ ساله اجرای طرح آزادسازی حریم امامزاده زید بن علی(ع)

این امامزاده در مرکز بازار قدیمی شهر خرم‌آباد قرار دارد و انتظار اینکه کار آزادسازی آن در کوتاه‌مدت عملیاتی شود چندان امیدوارانه نیست اما در صورت برنامه‌ریزی میان‌مدت و همچنین تعامل و همکاری مردم می‌توان این مطالبه چندین ساله را محقق کرد.

حجت‌الاسلام مرتضی خاک‌باز مدیر کل اوقاف و امور خیریه لرستان در این رابطه در سخنانی با اشاره به روند آزادسازی حریم امامزاده زیدبن علی در خرم‌آباد اظهار داشت: آزادسازی امامزاده درواقع «شاخ غول شکستن است».

وی بابیان اینکه امید ما برای آزادسازی امامزاده اول به خدا و بعد به امامزاده است، تصریح کرد: برای انجام این کار امیدی به کسبه منطقه نداریم.

کسبه هیچ همکاری برای آزادسازی امامزاده ندارند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان با اشاره به اینکه استاندار لرستان برای حل این مسئله به‌صورت جدی ورود کردند و از نزدیک نیز منطقه را بازدید کردند، افزود: ۱۰ تا ۱۵ جلسه با معاونین مرتبط و دستگاه‌های ذی‌ربط در این رابطه برگزارشده است.

حجت‌الاسلام خاک‌باز با تأکید بر اینکه کسبه هیچ همکاری در خصوص آزادسازی امامزاده ندارند، گفت: ۹۶ عرصه مغازه در حریم امامزاده وقف‌شده و کسبه برای اعیان هر مغازه یک میلیارد تومان می‌خواهند.

وی بابیان اینکه در این صورت برای آزادسازی امامزاده باید کل بودجه کشور را به کار بگیریم، تصریح کرد: ما حاضریم به نرخ عادله روز و طبق نظر کارشناس پول افراد را بدهیم یا برای آن‌ها مغازه ایجاد کنیم.

هر راهی که به ذهن می‌رسد را رفته‌ایم

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان ادامه داد: در اطراف حرم حضرت معصومه(س) بازار قدیمی به نام بازار «ننه عباس» بود که تولیت حرم حضرت معصومه برای کسبه آن بازار یک پاساژ به نام الغدیر را احداث و حریم حضرت را آزاد کرد و کسبه نیز این موضوع را قبول کردند.

حجت‌الاسلام خاک‌باز با اشاره به اینکه جلسه‌ای با حضور کسبه محل داشتیم و گفتیم یک پاساژ برای آن‌ها می‌سازیم که هیچ‌یک از افراد قبول نکردند، اظهار داشت: با همه کسبه تک‌به‌تک صحبت کرده‌ایم اما قبول نکرده‌اند این حریم را ترک کنند.

وی بابیان اینکه کسبه این منطقه قرارداد استیجاری امضاء کرده‌اند و حالا باید مغازه را تحویل دهند، تصریح کرد: هر راهی که به ذهنتان برسد را رفته‌ایم اما تأثیری نداشته است.

ورود دستگاه قضایی در صورت عدم همکاری کسبه

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان با اشاره به اینکه بعضی مغازه‌ها بابت پای دیوار امامزاده نیز ۴۰۰ تومان پول می‌گیرند، ادامه داد:  اگر این فرصت‌ها بگذرد و نتوانیم به جمع‌بندی برسیم به دستگاه قضا خواهیم رفت.

وی گفت: تاکنون نیز چهارتا پنج مورد حکم خلع ید نیز از دستگاه قضا برای این مغازه‌ها گرفته‌ایم.

طرح آزادسازی حریم امامزاده با شکست مواجه شد

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که پیش‌ازاین در جلسه بررسی طرح آزادسازی حریم امام‌زاده «زید بن علی»(ع)  که در تاریخ ۱۸ اردیبهشت‌ماه امسال برگزار شد، خبر از کلید خوردن آزادسازی حریم این امامزاده از سوی مسئولان داده شد و در آن جلسه هوشنگ بازوند استاندار لرستان اظهار داشت: باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب کار شروع آزادسازی حریم امامزاده زید بن علی تا ۱۵ خردادماه امسال آغاز شود.

از تاریخ ۱۵ خردادماه تاکنون بیش از پنج ماه می‌گذرد اما با توجه به همکاری نکردن کسبه در حریم امامزاده زیدبن علی(ع) باید گفت که طرح آزادسازی حریم این امامزاده با شکست مواجه شده و امیدها در این زمینه به یاس تبدیل‌شده است.

بنابراین گزارش مقبره‌ زید بن علی(ع) در محله‌ای به همین نام، در غرب مسجد جامع خرم‌آباد و در مرکز بازار روز این شهر واقع‌شده است.

حریم مقبره شش هزار مترمربع وسعت دارد که درگذشته گورستان بوده است. در میان این زمین، ‌ مقبره‌ای وجود دارد که آیات و کلمات مقدس را با خط نسخ و به‌طور برجسته بر آن نقش کرده‌اند. روی لبهٔ‌ شرقی مقبره، نام استادکار نجار و تاریخ احداث آن آمده است.

لزوم توسعه گردشگری مذهبی در خرم‌آباد

بنای کنونی مقبره به سال ۱۳۰۷ هجری قمری مربوط می‌شود. بر اساس سنگ‌نبشتهٔ بنا که به خط کوفی است، این مقبره در سال ۴۰۴ هجری قمری به‌فرمان بدر بن حسنویه ساخته‌شده و به زید بن علی بن حسین بن علی بن طالب(ع) تعلق دارد.

بنای مقبره، هشت‌ضلعی است که چهار ضلع اصلی دارد و هر یک از این اضلاع نیز به ضلع‌های کوچک‌تری تقسیم‌شده‌اند.

برای توسعه گردشگری مذهبی در خرم‌آباد نیاز به آزادسازی حریم این بنا است.

 

 

  •   درد دل  استاندار لرستان   :

در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مجالی پیدا کرد تا به گفته خودش درد دل کند و تاکید کرد: نیامده‌ام که باج بدهم.

به گزارش مهر، هوشنگ بازوند ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پس از بحث‌های متعدد پیرامون عدم پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی مجال را برای درد دل مناسب دید و گفت: دردهایی در دل من نیز وجود دارد که باید آن‌ها را بگویم.

وی بیان کرد: معنی صحبت‌های من این نیست که مدیران بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی در امور همکاری ندارند بلکه نسبت به سایر استان‌ها همکاری آن‌ها قابل توجه است، اما حساسیتی که ما نسبت به توسعه استان داریم در بدنه بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی دیده نمی‌شود و درد ما همین موضوع است.

نمی‌خواهند هیچ هزینه‌ای بابت توسعه استان بدهند

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه بدنه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها نمی‌خواهند هیچ هزینه‌ای بابت توسعه استان بدهند، افزود: من امروز استاندار هستم و ممکن است چهار سال دیگر نباشم و می‌توانستم بگویم چرا خودم را درگیر مسائل کنم؟ چرا خود را با هتلی که ۱۷ سال تعطیل است درگیر کنم؟

بازوند با اشاره به اینکه می‌توانستم مثل استاندارهای قبلی باشم، گفت: مگر اضافه‌کار و حقوق استاندارهای دیگر را قطع کردند؟

وی ادامه داد: آیا کسی از استاندارهای قبلی پرسیده است چرا آقایی که کارخانه پارسیلون را ۳۰۰ میلیون خریده، ۲۱ میلیارد پول گرفته، تجهیزات آن را فروخته، امروز ۱۳۰ میلیارد بدهی دارد و در نهایت کارگران آن را از ۱۲۰۰ نفر به ۱۲۰ نفر رسانده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه من نیز می‌توانستم مانند استاندارهای قبلی زمانی که کارگران پارسیلون تجمع کردند دو میلیارد پول به آن‌ها بدهم تا بروند اما ماندم و فحش‌ها و تحصن‌های آن‌ها را شنیدم، تصریح کرد: انسان از این وضعیت خجالت می‌کشد.

نیامده‌ام که باج بدهم

بازوند با تاکید بر اینکه تاریخ و مردم در مورد ما قضاوت می‌کنند، افزود: نیامده‌ام که باج بدهم و حتی اگر یک روز در لرستان باشم بازهم به کسی باج نخواهم داد.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه علی‌رغم همه حواشی دو سال و نیم دنبال کارخانه پارسیلون بودیم، اظهار داشت: هفته گذشته در جلسه ستاد تسهیل علی‌رغم رایزنی‌ها و جو حاکم بر جلسه تصویب کردند که کارخانه واگذار شود.

بازوند با بیان اینکه علی‌رغم درخواست‌های بانک صنعت و معدن و سپه برای واگذاری کارخانه پارسیلون گروهی نمی‌گذارند این اتفاق بیفتد، تصریح کرد: اگر پیگیر مشکلات کشت و صنعت نمی‌شدیم کسی نمی‌گفت چرا سراغ آن را نگرفته‌اید و اضافه‌کارمان نیز کم نمی‌شد.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه از مدیران خواهش می‌کنم وجدان کاری خود را به بدنه کاری دستگاه‌ها ببرند، افزود: بدنه دستگاه‌ها هنوز این احساس را ندارند که باید کمک کنند تا توسعه استان شکل بگیرد.

بدنه دستگاه‌ها نسبت به توسعه حساسیت ندارند

بازوند با بیان اینکه گلخانه دیناروند بیش از ۶ سال است که تعطیل بوده و امروز علی‌رغم میل باطنی خود دستور داده‌ام احصاء کنند که هیئت‌مدیره در این مدت چقدر حق‌وحقوق گرفته‌اند بابت واحدی که تعطیل است، تصریح کرد: بعضی پروژه‌ها از مطالبه اقتصادی نیز رد شده و تبدیل به مطالبه اجتماعی شده است.

وی با اشاره به اینکه اگر هزینه توسعه را ندهیم هیچ اتفاقی نمی‌افتد، افزود: از سازمان اقتصادی کوثر خواستیم تا برای احیای مزرعه پرورش ماهی در کهمان وارد کار شود و در این رابطه خبرنگاری پرسید استاندار لرستان در این طرح چند درصد شریک است.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه توسعه، مدیر و کارمند ریسک‌پذیر می‌خواهد، ادامه داد: می‌توانستم فرودگاه را درست نکنم و هیچ اجباری بالای سر من نبود اما بالاخره این‌کاره‌ای زیرساختی باید یک روز انجام شود.

بازوند یادآور شد: بدنه دستگاه‌ها نسبت به توسعه حساسیت ندارند و اگر این حساسیت را به آن‌ها منتقل نکنیم نمی‌توانیم از سد کارمندی عبور کنیم.

گرفتار «مارادونا و غضنفر» هستیم

وی همچنین با اشاره به نامه‌ای که از سوی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان به دفتر استاندار ارسال شده بود اظهار داشت: شب گذشته نامه‌ای در رابطه با عدم پرداخت تسهیلات گردشگری نوشته‌اند و وقتی با مسئولان ذی‌ربط تلفنی صحبت کردم متوجه شدیم این نامه دروغ است و تسهیلات پرداخت می‌شود.

استاندار لرستان گفت: کارمندی که نامه را نوشته حوصله نداشته است برود بررسی کند و از بانک‌ها در مورد پرداخت تسهیلات بپرسد.

بازوند در جلسه با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تلفنی صحبت کرد و خطاب به وی گفت: نباید بدون دلیل و بدون بررسی نامه بنویسید و دیگران را درگیر کنید.

وی با اشاره به اینکه بر اساس نامه‌ای که دروغ بوده، شبانه به همه مسئولان زنگ ‌زده‌ایم و توقع می‌رود این وضعیت را در اداره خود کنترل کنید، اظهار داشت: ما گرفتار «مارادونا و غضنفر» شما هستیم.

پارسیلون واگذار شد

استاندار لرستان گفت: طی نامه‌ای از سوی وزیر صنعت و معدن کارخانه پارسیلون خرم‌آباد به بستانکاران عمده آن واگذار شد.

هوشنگ بازوند استاندار لرستان ظهر امروز خبر واگذاری کارخانه پارسیلون را در جلسه ستاد تسهیل استان اعلام کرد و در ادامه معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان نامه وزیر صنعت و معدن مبنی بر واگذاری کارخانه پارسیلون خرم‌آباد بعد از ۲۰ سال را قرائت کرد.

در نامه ۶ بندی ابلاغیه بیست و یکمین جلسه کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آمده است: با توجه به مباحث مطرح شده از سوی استانداری و سازمان صنعت و معدن و اظهارات مدیرعامل شرکت پارسیلون و همچنین مساعدت‌های صورت گرفته طی ۱۲ سال پس از واگذاری و حمایت‌های متعدد به دلیل حجم بالای دیون شرکت، توقع تولید از ابتدای امسال و کاهش نیروهای انسانی و بلاتکلیفی آنان به‌منظور جلوگیری از ادامه روند بحرانی کارخانه پارسیلون مقرر شد یک کنسرسیوم از بستانکاران عمده شرکت تشکیل و مطالبات خود را از طریق تملک سهام وصول کنند.

همچنین بانک‌های صنعت و معدن، ملی و سپه ظرف ۱۰ روز آینده ضمن معرفی نماینده خود اسناد لازم برای تشکیل کنسرسیوم را ابلاغ کنند.

شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند نیز ظرف یک ماه آینده ضمن ایجاد شرکت جدید متشکل از اعضای کنسرسیوم نسبت به انتقال سهام به سهامداران جدید اقدام کند. همچنین شرکت آتیه دماوند ظرف سه ماه پس از تشکیل شرکت جدید نسبت به ارائه طرح‌های صنعتی لازم و ایجاد واحدی پویا اقدام کند.

در این نامه آمده است که استانداری لرستان مسئول پیگیری و حسن اجرای مصوبات است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تشخیص ربات نبودن *

ما برای بهتر ارائه دادن خدمات به شما بازدیدکننده محترم از کوکی مرورگر استفاده می کنیم.